Aydıncık İlköğretim Okulu öğrencilerinin yılsonu sergisi

Yozgat'ın Aydıncık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yıl içerisinde yapılan resim ve el işi eserleri düzenlenen törenle sergide açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydıncık Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen resim sergisi açılışına İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas, Belediye Başkanı Bahattin Özger, İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Güngör, Merkez İlköğretim Müdürü Emir Alan, Ptt Müdürü Hayrullah Bektaş, öğrenci ve veliler katıldı.

Aydıncık Kaymakamı Hakan Kafkas ile Belediye Başkanı Bahattin Özger serginin açılış kurdelesini birlikte kesti. Sergi açılış öncesi bir konuşma yapan Aydıncık İlköğretim Okulu Müdürü Emir Alan,

Öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları resimleri düzenlenen sergide vatandaşların beğenisine sunduklarını söyledi. "Eğitim, öğretim yılı içerisinde öğrencilerimizle bilgi yarışmaları, münazaralar ve resim sergileri yaptık. Yapılan faaliyetlere ağırlık vererek onları sosyal hayata hazırlamaya çalışıyoruz. Eğitim ve öğretim yılı içinde çeşitli yerlerde geziler düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özger'de sergilenen resimleri çok beğendiklerini belirterek öğrencilere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber